Zoeken rond je postcode

De Grooth. Vervoer

5.6 / 10.0
(1 stem)
Industrieweg 15
9672AP Winschoten
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0597454444
E-mail adres: Stuur een berichtdgws@dgws.nl
53.1409487.049877
1 2.843137254902 7 5.6
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Reviews

Plaats een review
|
Vreselijk bedrijf met grof telefoonpersoneel en vele misstanden
1 ster is teveel voor dit afgrijselijke bedrijf. De telefooncentrale geeft adressen vaker verkeerd door dan goed, en weigert dit vervolgens te corrigeren. Ze laten je gerust een uur wachten door hun eigen fouten, die ze vervolgens ook nog weigeren toe te geven. De medewerkers staan je zeer onvriendelijk te woord en soms gewoon ronduit grof, ze snauwen je af en verbreken de verbinding als het ze te lastig wordt. Hier zou een grote schoonmaak gehouden moeten worden, want er werken mensen op de klantenservice die werkelijk alles doen wat als telefonist(e) uit den boze is.
Chauffeurs zijn meestal vriendelijk, enige pluspunt aan dit bedrijf.
Vooral het grofgebekte telefoonpersoneel. Ze verheffen hun stem, snauwen je af, praten door je heen zodat je nooit een zin af kan maken en als je een klacht hebt gooien ze de hoorn erop. Daarnaast plannen ze ritten vaker fout in dan goed, door verkeerde adressen en tijden door te geven. Vervolgens wordt dit niet opgelost en zeggen ze keer op keer dat je zelf verkeerde informatie hebt doorgegeven.
Waardering:
1.0 2.0
|
Spreek uit ervaring
Ik heb zelf een aantal jaren als chauffeur kunnen werken bij De Grooth. Sinds de overname van Connexxion en de daaruit voortvloeiende overgang van medewerkers en leidinggevenden van Taxi Van Dijk ging het alleen maar bergafwaarts. Het bedrijf heeft zeer veel uitzendkrachten in dienst en men koos er liever voor deze uitzendkrachten eerder naar huis te sturen om zo op de kosten te besparen en de klachten van de klanten voor lief te nemen. Men vergat echter wel dat als chauffeur zijnde je altijd in de frontlinie lag van soms ziedende klanten. Ook werd er van de chauffeurs die niet eerder naar huis waren gestuurd verwacht soms meer dan 7 uur achter elkaar door te rijden, zonder pauze. Klagen er over had geen zin, men wees simpelweg naar de regels in de CAO. Regels die niet eens echt duidelijkheid gaven over de pauzes van de werknemers. Dit brak sommige werknemers erg op. Je werkte bv. 6 a 6,5 uur achter elkaar omdat het druk was en dan ineens kon je naar huis omdat er bv. na 21:00 uur weinig meer te doen was. Vervolgens zat de volgende centralist die om 22:00 uur moest beginnen met z'n handen in het haar omdat hij/zij geen chauffeurs meer had om opkomende drukte op te vangen. De centrale was altijd slecht bereikbaar. Ik gebruikte heel vaak m'n eigen telefoon. Dat kan toch niet? Overuren werden enkel betaald als meeruren. Werken in de avond, zaterdag of zondag werd niet extra beloond. Een reiskostenvergoeding krijg je niet. Een vast contract krijg je ook niet. Na een aantal fasen bij het uitzendbureau te hebben doorlopen moet je verplicht een half jaar naar huis omdat men je niet in dienst wil nemen. Het is zelfs nu zo dat De Grooth zich schuldig maakt aan arbeidsverdringing door werklozen met een bijstandsuitkering verplicht voor hun uitkering te laten werken. Die mensen bouwen helemaal geen rechten op, zelfs geen pensioen. Dit bedrijf is geen pretje voor zowel de klanten als voor de uitzendkrachten. De vaste krachten worden veelal voorgetrokken en krijgen ook meestal de beste wagens mee. Sommigen hebben een vaste auto.
Een van de weinige pluspunten van dit bedrijf is dat het wagenpark redelijk oke was. Toegegeven er waren ook oude rammelbussen, maar die zijn inmiddels zo goed als verdwenen. De meeste klanten hadden wel begrip voor de chauffeurs die er zelf ook niets aan konden als ze te laat waren.
De minpunten heb ik hierboven genoemd. Als klant kom je bekaaid af bij dit taxibedrijf. Bestel zeker geen taxi van Groningen (naar waar dan ook) rond 15:00-16:00 want dan kun je geheid lang wachten, 2 uur is geen uitzondering. Veel chauffeurs zijn rond 16:00 kinderen aan het ophalen van de scholen en zijn niet beschikbaar voor reguliere taxiritten.
Waardering:
1.0 2.0
|
Klacht WMO vervoer!!
2,5 uur moeten wachten met mijn oma in het ziekenhuis voor een ritje van 10 minuten!! - Belservice wordt aangeboden, maar tot vervolgens 2x toe niet nagekomen. - Hierdoor taxirit gemist. Chauffeur kijkt/vraagt niet verder rond naar klant en vertrekt terwijl wij zaten te wachten in ziekenhuisresto. - Nieuwe taxi moest weer besteld worden, waarop we weer 45 min moesten wachten. Komt er taxi aan (weer geen belservice), maar geen plek voor rolstoel. Nogmaals 20 minuten moeten wachten. - Niet met respect behandeld aan de telefoon tijdens klacht indienen (tot 2x toe), totaal niet klantvriendelijk, geen begrip of excuus. Schuld/fout wordt bij klant gelegd. - Klantenservice voor klacht indienen moeilijk bereikbaar/niet aanwezig op plek. Klant wordt verzocht om later maar weer te bellen om klacht op in te dienen. Hoezo klantenSERVICE? - Gegevens van leidinggevende om hoger op de klacht in te dienen wordt niet gegeven, dit loopt volgens centrale via klantenservice (die dus niet bereikbaar is)
Waardering:
1.0 2.0
|
Te laat
Ze zijn bijna altijd te laat het is me nu al 6 keer gebeurd dat ik een belbus besteld haf en dat die een half uur tot anderhalf uur later kwam of helemaal niet eens kwam opdagen en als je een klacht indient zeggen ze dan moet je maar niet met ons reizen maar ik heb helaas geen andere keus ik hoop dat het hele bedrijf failliet gaat word er flauw van aantrekken optijd zijn ze nooit
Vriendelijke chauffeurs
Altijd te laat Kleine busjes als belbus Onvriendelijke telefonistes
Waardering:
1.0 2.0
|
parkeren taxi leerlingen vervoer.
Ik heb een klacht over een chauffeuse die haar taxi parkeerd in de staat waar ze woondt deze chauffeuse parkeerd a sociaal meent dat de straat alleen voor haar is haar er ook al op aangesroken maar je krijgt alleen een nare reactie, ik heb tegen haar gezegd dat ik dan maar een paal (gehandicept) ga aanvragen bij de gemeente Hoogezand wat krijg je als antwoord, als je denkt dat je die nodig bent moet je dat vooral doen. Ben in bezit van pasjes voor collectief vervoer en een gehandicapte kaart voor in de auto. Maar aangezien wij ook vaak op de camping zijn vind ik dit weer asociaal van ons ook omdat er al zo weinig parkeer ruimte is in de straat.Rembrandplein is groot genoeg om te parkeren maar ja dan moeten de dames een eindje lopen.Er is nog zo een in de straat van taxi Wolthof dus twee van die grote bussen wat parkeer ruimte inneemt,Taxi de Groot gebeld de straat en het huisnummer doorgegeven ik zou terrug gebeld worden moet nog gebeuren,ze moeten het nog steeds onderzoeken geloof ik, je krijgt het idee dat je niet serieus genomen wordt.
Nul , nul.
nul, nul.
Waardering:
1.0 2.0
|
Klacht rolstoeltaxi vervoer.
Vanuit Ommelanderziekenhuis locatie Winschoten om 12.30 uur een rolstoel taxi besteld.De taxi kon pas om 13.15uur komen.Dus wachten met een zwaar demente moeder.Om 13.15 kwam indrdaad een taxi.Helaas geen rolstoeltaxi.De chauffeuse heeft 20 minuten lang contact proberen te zoeken met de centrale.Dit lukte niet.Daarna heb ik contact gezocht met Oldwolde.Die zou met spoed een rolstoeltaxi bestellen.Ondertussen had mijn moeder de noodzakelijke verzorging nodig die ik haar niet kon bieden, wachtend voor het ziekenhuis.Nog een kwartier gewacht en toen besloten om terug te lopen naar Oldwolde.Dit was voor mij de eerste keer met een rolstoeltaxi en ik hoop ook de laatste keer .Niet te geloven hoe men met oude zeer hulpbehoevende mensen omgaat .Ik denk dat de logistiek en het plannen van de ritten op een zeer laag niveau staat. als cijfer krijgt De Grooth een dikke vette 1
Vriendelijke chauffeurs
Het hele systeem van vervoer.
Waardering:
1.0 2.0
|
diep triest
Het is toch te erg voor woorden dat taxibedrijven met ziekenvervoer de personen in questie absoluut als vee moet behandelen. menden die zo'n pasje krijgen kunnen vaak niet eens 10 minuten wachten maar moeten gemiddeld anderhalf uur tot langer wachten tot ze ergens weg kunnen.
De meeste chauffeurs zijn erg vriendelijk en begaan met je.maar kunnen er verder niks aan doen,terwijl de centrale zegt dat het aan de chauffeur ligt of ze je weer oppikken.
alle andere ritten,schoolvervoer en al gaan voor de zieken.of beperkten.hoe belachelijk is dat?
Waardering:
2.0 4.0

Plaats een review

Plaatsen in de buurt

Annen - Assen - Bedum - Borger - Emmen - Farmsum - Groningen - Meedhuizen - Orvelte - Winsum Fr