Zoeken rond je postcode

HEMTAX-TAXI van den Hemel

6.2 / 10.0
(3 stemmen)
burgemeestergeillstraat 10
4531EB Terneuzen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0115612432
Website:
E-mail adres: Stuur een berichthemtax@gmail.com
51.3381483.827559
3 3.1428571428571 3 6.2
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Kenmerken

Kenmerken:
Groepsvervoer
Privetaxi
Taxi Schiphol
Taxibus
Trouwauto
Zakelijk vervoer
Ziekenvervoer
Soort taxi:
Personenauto
Personenbusje

Reviews

Plaats een review
|
onredelijke prjs en chauffeur
Taxi besteld van Breskens naar Hoofdplaat. We moesten vooraf 50 euro betalen. Volgens ons was dit te veel, maar volgens de taxichauffeur konden we dit wel missen. Vervolgens zette hij de meter aan en bij aankomst op onze bestemming gaf deze nog geen 30 euro aan!!! flink afgezet dus. Behalve dit was de chauffeur ook nog eens erg onredelijk en de gehele reis aan het zeuren op ons en zijn collega's.
geen
- te veel betaald - onredelijke, chagerijnige chauffeur
Waardering:
1.0 2.0
|
Teleurstellend einde van een leuke avond....
Taxi geregeld vanuit Breskens naar Hoofdplaat. Erg leuke avond gehad, maar een minder einde. Taxi-chauffeur was nogal onaardig en dit is zachtjes uitgedrukt. Was ook zeer ontevreden over zijn eigen collega's. Wilde dat wij vooraf betaalden, behoorlijk vreemd lijkt me, want het is dan nog onbekend wat de kosten zijn. Vervolgens 50 euro betaald en de meter sloeg 29,70 euro aan toen we aankwamen op de plaats van bestemming. Taxichauffeur aangesproken hierop. Was erg!@!! onredelijk en vond dat hij nog meer geld had moeten vragen aan ons, omdat we dat volgens hem wel hadden. Vervolgens stopte hij, deur ging open en 1 persoon maakte aanstalten om uit te stappen, wat doet hij.... trekt weer op. Volgens mij ook niet de normale gang van zaken. Kortom normaal gesproken hoort de klant koning te zijn en dien je normaal behandeld te worden, wat nu zeer zeker niet het geval was!
Thuis gekomen, maar zeer zeker niet naar wens!
Zie beschrijving
Waardering:
1.0 2.0
|
Veel te veel betaald en onredelijke chauffeur.
Van Breskens naar Hoofdplaat de taxi geregeld. Meneer liet ons vooraf betalen. Dat was al vreemd. Wij hebben 50 euro betaald. Toen we zeiden dat dat teveel was, zette hij de meter aan. En die sloeg net 30 euro aan toen we thuis waren. We hebben de chauffeur aangesproken, maar die was niet voor rede vatbaar. Dus: wel thuis, maar een rit met chagrijnige, rare chauffeur en twintig piek teveel betaald.
We zijn veilig thuis gekomen.
Zie omschrijving.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

Plaatsen in de buurt

'S-Gravenpolder - Breskens - Cadzand - Goes - Kapelle - Philippine - Sas Van Gent - Scherpenisse - Vlissingen - Vogelwaarde