Zoeken rond je postcode

U bevindt zich hier:    

Midland Taxi

3.9 / 10.0
(1 stem)
Omloop 12
3552AX Utrecht
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0641020869
52.1041875.10545
1 1.9979035639413 9 3.9
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Reviews

Plaats een review
|
Geweldige service
Keurig op tijd midden in de nacht opgehaald Volgende keer zeker weer met Midland
Op tijd Behulpzaam
Geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Al meerdere keren niet komen opdagen ONBETROUWBAAR!!!
eergisteren was het weer zover. Ik moest naar Hong Kong en had om kwart over tien een taxi besteld. Om 20 over 10 nog geen taxi. Gebeld maar er werd niet opgenomen. Rond half elf naar het station gerend waardoor ik nog net mijn vlucht haalde. Onderweg nog een paar keer gebeld, maar niemand die de telefoon opnam. Wel steeds een boodschap achtergelaten met het verzoek terug te bellen wat zij uiteraard niet deden. Daarna nog een paar emails gestuurd waar ik om uitleg vroeg. Geen antwoord. Dit was me al een keer eerdergebeurd. U bent dus allen gewaarschuwd. Midland komt soms, komt soms zelfs ook op tijd maar over het algemeen af te raden als u op tijd moet zijn. Ik zoek naar een alternatief!!
Geen
NIET BETROUWBAAR!!
Waardering:
1.0 2.0
|
uitstekende ervaring
Precies op tijd werd ik opgehaald voor de rit naar en van Schiphol.
Voortreffelijke service. Ik zat nog in het vliegtuig toen de chauffeur berichtte waar hij stond te wachten.
Waardering:
5.0 10.0
|
Taxi Midland komt niet opdagen
Zeer slechte service, geen taxi op afgesproken moment. Niet te bereiken via email of telefoon. Ik zal nooit meer boeken via Midland taxi.
geen pluspunten
alleen maar minpunten. wat een slechte service!
Waardering:
1.0 2.0
|
Prutsers van Midland taxi
Titel: Prutsers bij Midland taxi Hier komt een lang verhaal over onze slechte ervaring met Midland taxi! Heenreis: Wij zouden om half 4 worden opgehaald. Wij wachten maar geen taxi te bekennen. Wij bellen naar de centrale, neemt er niemand op. Komt de taxi dus helemaal niet opdagen. Gelukkig hebben wij nog wat kunnen regelen anders hadden we onze vlucht niet kunnen halen. Uiteindelijk kregen wij een sms binnen dat hij 5 minuten later zou zijn, dat was een uur later? bleek dus dat de centrale een verkeerde tijd had door gegeven, nou BEDANKT! Terugweg: Wij hebben na dat verhaal allemaal mails gehad met excuses, ze zouden dit gaan compenseren. Dat klonk allemaal mooi natuurlijk, te mooi. Ze hadden ons een gratis terug reis beloofd. Dit vonden wij toch een mooi gebaar. Komen wij dus vannacht 24 september 02:30 aan. Je raadt het al weer geen taxi, heel typisch allemaal. Nou we gaven ze nog de voordeel van de twijfel en we bleven nog even wachten. Wij bellen naar de centrale en wat denk je nemen ze weer niet op, joh! Op dit tijdstip konden wij dus nog maar net de trein halen. Dit was de nachttrein met allemaal dronken mensen, altijd leuk na je zon lange reis? Eenmaal in de trein hadden wij een mail gestuurd naar hun want dit is toch wel heel belachelijk. Nog geen vijf minuten later werden we gebeld door de taxi chauffeur. Ik ben een half uurtje later, ondertussen was het al 03:10. Uhm sorry vriend maar je bent al drie kwartier te laat kon je niet even eerder bellen. Komt hij met als excuus dat hij auto pech had. "kon je dan niet eerder bellen gaf ik aan", dat kon dus blijkbaar niet want hij had auto pech?. Ik werd toen alleen maar meer kwaad dus ik heb maar gewoon opgehangen. Met zon malloot hoefde ik niet meer te praten met al zijn excuses. Gelijk daarna werd ik gebeld door de centrale met excuses en dat ze de taxi chauffeur hierop gaan aanspreken. Ik zei" Ik heb jullie twee keer gebeld en jullie namen weer niet op, wij staan te wachten op een taxi die weer niet komt opdagen. Kom dan aub niet aan met we gaan hem aanspreken. Als ik dit bij mijn werk twee keer zou doen mag ik blij zijn dat ik mijn baan houd". Zeiden ze ook nog heel leuk " jullie hebben nog een compensatie van ons te goed dus die krijgen jullie uiteraard. Ik was even afgekoeld, maar naar dit gesprek werd ik weer kwaad dus ook hier opgehangen. Wat een stelletje prutsers bij dat Midland taxi! Nou wij gaan dus nooit meer met een taxi naar schiphol of naar huis bedankt! Voor de mensen die met deze taxi service willen gaan. Doe maar niet ze laten je zo staan en dit wordt ook niet opgelost! Afsluiter nooit meer!!
blijft weinig van over he
te veel om op te noemen, het verhaal zegt genoeg
Waardering:
1.0 2.0
|
geweldige service
Ik werd midden in de nacht precies op de afgesproken tijd opgehaald, voorafgegaan aan een sms'je dat de taxi was gearriveerd. Het vliegtuig was net geland bij mijn terugreis toen ik een telefoontje kreeg van de taxichauffeur. Er was een paar keer telefonisch contact. Toen ik met mijn koffer buiten kwam stond de taxichauffeur al klaar. Wat een geweldige service.
Heel correct. Juiste tijd opgehaald. Aardige chauffeurs.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Nooit meer!
Ze hebben ons gisteren gewoon laten staan op Schiphol! We hadden een reservering gemaakt voor heen- en terugreis. Ruim een uur staan wachten en ondertussen de hele tijd naar ze gebeld. Kregen voornamelijk de voicemail. 2x wél telefonisch contact gehad (2e x belden we met telefoon dochter, er werd meteen opgenomen terwijl we met 2 andere telefoons al een half uur probeerden te bellen maar telkens voicemail kregen. Het nummer van onze dokter herkende hij nog niet en daarom nam hij op.) , er werd ons beloofd dat ze meteen terug zouden bellen maar dat hebben ze nooit gedaan. Zo'n onbetrouwbaar bedrijf als dit zal ik nooit meer inschakelen!
Heenreis was prima
Telefonisch niet bereikbaar Onbetrouwbaar
Waardering:
1.0 2.0
|
Midland taxi komt niet opdagen!!
Goedendag, ik zit in de trein dit bericht te typen! Wij hadden een taxi besteld voor van Schiphol naar Maarssen. Om 12.40 uur, gisteren nog gemaild voor de zekerheid aangezien met de heenweg de maxicosi ontbrak. Vanochtend nog een bevestiging gehad, ook de plaats waar we opgehaald zouden worden stond erbij. 1,5 uur op die plek gestaan, ook op andere plekken navraag gedaan... Maar geen taxi. Daar stonden we met onze baby!!! We hebben jullie minimaal 10 x gebeld en 4x de voicemail ingesproken, maar Geen reactie! Nu dus met 2 grote koffers 3 handbagage tassen en baby e. Een kinderwagen met de trein gegaan!! Wij zijn boos en zeer teleurgesteld in jullie. Hiervoor hadden wij wel goede ervaringen
Nu geen meer, eerder met Midland wel goede ervaring.
Geen taxi op komen dagen!!! Stress na vakantie!! Sta je dan met n baby! Met de trein moeten gaan! Met de heenweg geen maxicosi aanwezig die wij wel besteld hebben!
Waardering:
1.0 2.0
|
Uitstekende service voor een zeer scherp prijs@
- vriendelijke chauffeurs - online reserveringsformulier - schone auto's
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Taxi Utrecht(3.4/10.0)0.1km
Utrecht - Vinkertlaan 16
Kenmerken: Chauffeur, Directievervoer, Personenvervoer, Schiphol taxi, Service, ...
Soort taxi: Schipholtaxi, Taxi
 
 
Marc Reizen(5.0/10.0)0.2km
Utrecht - Everhard Zoudenbalchstraat 42
Kenmerken: Reserveren
 
 
Rembrandt Tax 4(5.2/10.0)0.3km
Utrecht - Boomgaardlaan 11
 
 
Bob Leeflang - Business en vip vervoer(5.0/10.0)0.6km
Utrecht - Morelstraat 65
 
 
Salep Tax(5.4/10.0)1.1km
Utrecht - Nicolaes Ruychaverstraat 63
 
 
Taxibedrijf Kuijten(5.0/10.0)1.1km
Utrecht - Koppestokstraat 96
 
 
SuTax | 030 266 13 13(5.2/10.0)1.2km
Utrecht - Teun de Jagerdreef 4
De taxicentrale voor Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Houten, Vleuten/De Meern, De Bilt, Bilthoven, Zeist en omgeving. ...meer...
Kenmerken: 24 uurs taxi service, Brengservice, Luxe vervoer, Taxicentrale, Zorgvervoer, ...
Soort taxi: Personenauto, Personenbusje
 
 
Taxidiensten Utrecht(3.6/10.0)1.4km
Utrecht - Heijermansstraat 24 bis
Taxidiensten UtrechtTaxi in Utrecht met representatieve nette chauffeurs Service en kwaliteit gegarandeerd Utrecht Schiphol € 55,- We bieden tevens privechauffeursdiensten aan 24 uur service Ook als u op zoek bent naar nette auto voor trouwerij. Hebben wij verschillende voertuigen beschikbaar...meer...
Kenmerken: Brengservice, Contractvervoer, Directievervoer, Schooltaxi, Taxibus, ...
Soort taxi: Personenauto, Personenbusje
 
 

Plaatsen in de buurt

Breukelen Ut - De Meern - Hilversum - Houten - Ijsselstein Ut - Lopik - Maarssen - Nieuwegein - Vleuten - Zeist