Zoeken rond je postcode

Taxi & Tour P. van de Pol BV

Taxi & Tour P. van de Pol BV

7.7 / 10.0
(24 stemmen)
Marconiweg 31
8071RB Nunspeet
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0341260006
Fax: (+31) 0341253104
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@vandepoltours.nl
52.3769465.771985
24 3.8990825688073 7.7
Gemiddelde waardering uit 24 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Taxi & Tour P. van de Pol BV

Taxi & Tour P. van de Pol BV kent een eeuwenoude historie, welke u aan de onderzijde van deze pagina kunt lezen. Sinds 1887 bied het bedrijf diverse vormen van personenvervoer aan, zo kunt u onder andere terecht voor touringcars, taxi's en taxibussen, rolstoelvoertuigen  en ook voor rouw- en trouwauto's.

Dagelijks vervoert het bedrijf honderden passagiers in binnen- en buitenland. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dat dit niet enkel een loze kreet is zou u zelf eens aan den lijve moeten ondervinden. Taxi & Tour P. van de Pol BV staat garant voor service, veiligheid, maatwerk en flexibiliteit.

Het bedrijf richt zich met name op de particuliere en zakelijke eindgebruiker, omdat juist de eindgebruiker de meeste waarde hecht aan kwaliteit, service en comfort. Zowel de chauffeurs alsmede de voertuigen in het wagenpark dragen dagelijks bij aan de hoogste kwaliteit en resulteren altijd in een prettige reis.

Bedrijfshistorie

Als koetsier in dienst van Mr. H.F. van Meurs, oud-burgemeester van Harderwijk, reed Johannes Rekers dagelijks de oud-burgemeester naar Harderwijk. De heer Van Meurs, die huize Hulshorst bewoonde, had een rijtuig laten maken met massieve rubberbanden. Bij het overlijden van de oud-burgemeester in 1887 kreeg de heer Rekers dit rijtuig in eigendom en het was in die tijd de hoogste luxe om een toertje met dit rijtuig te maken met de heer Rekers met hoge hoed op de bok. Dit eerste voertuig was aanzet tot het hedendaagse bedrijf.

Omstreeks 1910 vestigde de heer Johannes Rekers een stalhouderij en rijtuigenverhuurbedrijf in het koetshuis van notaris Vitringa, dat bij hotel Ittmann behoorde.

Later kocht de heer Rekers het dubbele huis, tegenover het hotel aan de Laan. Zijn enige dochter trouwde met Peter van de Pol.

In de latere jaren werd het dubbele huis tegenover het hotel afgebroken en werd een in die tijd modern autobedrijf gevestigd van de firma P. van de Pol, waaraan verbonden garages, reparatieinrichting, autoboxen, ziekenautopost, taxibedrijf, autoverhuur en andere aanverwante zaken.

In 2002 is het bedrijf verhuisd naar het industrieterrein Lepelingen te Nunspeet aan de Marconiweg. En vanuit deze moderne locatie wordt een grote diversiteit aan diensten op het gebied van personenvervoer aangeboden.

Kenmerken

Betalingsmogelijkheden:
Contant
Factuur

Plaats een review

Plaatsen in de buurt

Apeldoorn - Harderwijk - Hattem - Lelystad - Nijkerk Gld - Oene - Putten - Twello - Wezep - Zwolle