Zoeken rond je postcode

U bevindt zich hier:    
Taxi Nieuwegein

Taxi Nieuwegein

9.1 / 10.0
(36 stemmen)
Citadeldrift 11
3436CJ Nieuwegein
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0306880711
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@ytctaxi.nl
52.0375155.075525
36 4.5862412761715 39 9.1
Gemiddelde waardering uit 36 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Y.T.C

Sinds onze start bieden wij u 24 uur 7 dagen per week snelle en veilige service aan tegen zeer scherpen prijzen.
Wat kost een taxi naar het station? Of wat kost een taxi naar Schiphol? De antwoorden op deze vragen vindt u bij ons,bij ons kunt u online of per telefoon een taxi boeken voor een vaste zeer scherpen ritprijs.


YTC Taxi is nog een stap verder gegaan om de consument nog meer duidelijkheid te geven, voordat deze daadwerkelijk besluit een taxirit te bestellen. 't Is immers doodnormaal dat je pas iets koopt als je precies weet wat het kost. Dat vinden we bij YTC Taxi nou ook. Daarom ontwikkelde YTC Taxi een systeem waardoor op de centrale een prijs in het scherm verschijnt wanneer vertrekplaats en bestemming zijn ingevoerd. De klant hoort vooraf de prijs en kan dan alsnog besluiten om van de taxibestelling af te zien. Wij werken zowel naar binnenlandse als buitenlandse steden en luchthavens tegen zeer scherpe prijzen. Ons wagenpark bestaat uit jonge, representatieve auto’s waarmee wij u gemakkelijk, comfortabel en snel kunnen vervoeren. En natuurlijk tegen zeer scherpe prijzen.
Wij streven ernaar om binnen 15 minuten bij de klant te arriveren. Bij drukte kan het zijn dat we niet binnen 15 minuten aanwezig zijn, maar bij het bestellen van een taxi melden we altijd wat de wachttijd zal zijn.


Uiteraard hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd.Ze spreken algemeen beschaafd Nederlands en daarnaast minimaal Engels, Duits of Frans. Verder beschikken zij allen over ruime rijervaring en een goede geografische kennis. De deur wordt vanzelfsprekend voor u of uw gasten open gehouden en we hebben discretie hoog in het vaandel staan.
Wij bieden ook service in en buiten IJsselstein, Nieuwegein, Vianen, Lopik, Benschop, Schoonhoven, woerden, Houten, Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Zeist, boschenduin, Maarssen en Breukelen
Wij verzorgen ook beveiligingsbeambten voor VIP gasten en directie indien nodig. Organisaties hechtBij het reserveren van een retour van Schiphol of andere luchthavens, dient u het bedrag voor de heen en de terugreis, bij de heenreis te voldaan aan de chauffeur. U heeft de mogelijkheid om het bedrag contant of per Pin te betalen. Voor het gebruiken van Pin of credit card, zijn extra kosten verbonden. Bij alleen ophalen van Schiphol of andere luchthavens, dient u bij ons maximaal zeven dagen voor de aankomstdatum bij ons te reserveren. Bij het reserveren ontvangt u van ons een betalingskenmerk. Het bedrag voor de rit dient u minmaal vijf dagen voor de aankomstdatum te voldoen onder vermelding van het betalingskenmerk dat u van ons heeft ontvangen. Bij het ophalen van Schiphol of een andere luchthaven in Nederland of in het buitenland houden wij het door u opgegeven vluchtnummer in de gaten en nemen wij plus minus 15 minuten na landing op Schiphol of andere luchthavens contact met u op.
en groot belang aan de continuïteit van de bedrijfsvoering, dat stelt hoge eisen aan veiligheid en beveiliging.
Voor meer informatie over beveiligingsbeambten verwijzen wij u door naar MP-Security.nl

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie 24/7 op: 030-6880711

Kenmerken

Betalingsmogelijkheden:
AMEX
Chipknip
Diners Club
Dinner Cheque
JCB Credit Card
Mastercard
Nationale Diner Cheque
PIN
Ticket Restaurant maaltijdbon
VISA
VVV Bon
Your Gift Card
Kenmerken:
24 uurs taxi service
Aangepast of speciaal vervoer
Brengservice
Contractvervoer
Directievervoer
Express vervoer
Groepsvervoer
Haalservice
Luxe vervoer
Post service
Privetaxi
Schooltaxi
Spoedzendingen
Taxi Schiphol
Taxibus
Taxicentrale
Trouwauto
Vakantievervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenvervoer
Zorgvervoer
Soort taxi:
Personenauto
Personenbusje

Reviews

Plaats een review
|
Ik vind het een goede website. Duidelijk en overzichtelijk.
Ik vind het een goede website. Duidelijk en overzichtelijk. En ik heb vorig jaar ook gebruik van jullie gemaakt en dat is allemaal goed verlopen.
Ik vind het een goede website. Duidelijk en overzichtelijk. En ik heb vorig jaar ook gebruik van jullie gemaakt en dat is allemaal goed verlopen.
Ik vind het een goede website. Duidelijk en overzichtelijk. En ik heb vorig jaar ook gebruik van jullie gemaakt en dat is allemaal goed verlopen.
Waardering:
5.0 10.0
|
belachelijk bedrijf met belabberde service
Ik denk trouwens dat de andere recensies niet echt zijn veel lof en allemaal tienen ?? dit lijkt mij een opzetje, trap er niet in !
weinig
VEEEEEEEEELLLLL !!!!!
Waardering:
1.0 2.0
|
belachelijk bedrijf met belabberde service
Nou ik heb mijnn ervaring ook weer gehad in de taxibranche. Ik heb afgelopen week een taxi besteld bij TCMN voor het vervoer naar schiphol. Volgens de website kost dat € 52,50. Nou leek een prima prijs, bijna te mooi om waar te zijn ! .....En dat was het ook, komt me dr toch een ouwe bak voorrijden joh. Nou ja, ik moest wel mee daar ik een vlucht moest halen he, dus ik ben maar ingestapt. De chauffeur leek wel onder invloed van verdovende middelen, reageerde vreemd op mijn vragen, en was in zijn eigen wereld. Op mijn vraag onderweg naar schiphol of ik nu vast zal afrekenen zij hij dat kan. Ik zei "52,50" toch ? kreeg ik het antwoord : u begrepen verkeerd..... Er was geen weg meer terug dus ik vroeg wat kost het dan ? € 85,00 was het antwoord.... na een lange onplezierige discussie, waarin de chauffeur mij dreigt met "ik weet waar je huis woont" heb ik 70 euro betaalt, ik had niet meer cash bij me ! Ik denk er over na om aangifte te doen, wat een belachelijke oplichters zijn dit zeg.
nou niet echt ontdekt
alles, auto ouwe bak, chauffeur heeft inburgeringscursus nodig, prijzen zij lokkertjes, in praktijk peperduur !!
Waardering:
1.0 2.0
|
Altijd op tijd
Ik ga voor mijn werk regelmatig naar het buitenland. Ik gebruik elke keer TCMN. Goede ervaring. altijd op tijd.
Goede ervaring
Waardering:
5.0 10.0
|
Service
Ik reis al vaker met TCMN, omdat de service uiterste is. Ik heb nooit problemen gehad met TCMN, ze zijn altijd op tijd.
Altijd op tijd.
!!!!
Waardering:
5.0 10.0
|
Nette chauffeurs
Ik werd opgehaald bij mij thuis en ik moest naar schiphol, ik heb nog nooit zo een schone auto gezien, En de chauffeur sprak heel goed Nederlands.
Scherpe prijzen
Waardering:
5.0 10.0
|
Uitstekend!!
Ik had een ritje vanaf Schiphol naar Bunnik. 1. Ze waren optijd 2. Ik werd netjes gebeld uitgelegd waar ik heen moest 3. Mijn bagage werd door hun geregeld.
Op tijd!!
Geen!
Waardering:
5.0 10.0
|
Taxi centrale midden nederland
Uit mijn ervaring met andere centrale's vind ik TCMN het beste. Je wordt gebeld en ze vragen of je naar de hallen wilt lopen waar netjes de chauffeur staat wachten en gelijk helpt met de bagages. Super gedaan. Ik zeg kies TCMN.
Precies op tijd. Super service.
nvt
Waardering:
5.0 10.0
|
zeer tevreden ( TCMN)
Ik ben heel tevreden over de service van TCMN. Binnen een kwartier stond de taxi voor de deur en was ik keurig op tijd op mijn verjaardagsfeestje. Super gedaan TCMN.
Perfect op tijd. Goede service
Waardering:
5.0 10.0
|
Fijne auto's
Ik raadt iedereen TCMN aan. Ze staan altijd op tijd klaar. Helpen je met je bagage zijn klantvriendelijk en een hele goede service.
Fijne auto's. altijd op tijd
Waardering:
5.0 10.0
|
Mijn complimenten
Omdat ik van feesten hou heb ik altijd een taxi nodig in het weekend. En TCMN staat altijd voor mij klaar en zeer zeker op tijd. Ze zijn vriendelijk en spontaan. Ik ben vaste klant en raadt iedereen het aan om ook te worden.
Netjes op tijd
Waardering:
5.0 10.0
|
TCMN betrouwbaar
Mijn complimenten voor TCMN. Betrouwbaar en heel vriendelijk. Moest naar Den Haag met de taxi en moet zeggen zelfs de tarieven zien er goed uit.
Goede tarieven en betrouwbaar
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede service
TCMN heeft de beste service. De taxichaffeurs zijn altijd op tijd en klantvriendelijk, ze helpen je met alles en staan altijd klaar wanneer je ze nodig hebt. Van mij krijgen ze een dikke 10! Klasse.
Vriendelijk,betrouwbaar en goede service
Waardering:
5.0 10.0
|
Snel en kwalitatief
De taxi was binnen 15 minuten voor mijn deur dat vond ik echt indrukwekkend. Ik ben tot heden tevreden. Er was in het verleden wel kleinigheden wat ik had aan te merken. Maar dat hebben ze meer dan goed gemaakt en daarom krijgen zij van mij een waardering van 5 sterren.
Snelle service, kwalitatief en beleefd.
In het verleden foutjes die net door de beugel konden
Waardering:
5.0 10.0
|
Communicatie
Een uitstekende communicatie, er wordt goed met elkaar overlegd. Dit maakt het voor ons makkelijker. 10 minuten dat ik geland was werd er contact met mij opgenomen. Dit vind ik nou service. Er werd verzocht om na de vertrek hallen te lopen wat ik dan deed en werd daar netjes opgewacht. Door de taxi chauffeur, heerlijk dit
Communicatie is echt top!!
Waardering:
5.0 10.0
|
Vereniging
Ik had gebeld voor structurele ritten voor zwemlessen. Dus werd mij verteld dat ik het via de mail moest regelen. Binnen 1 uur had ik een reactie terug gekregen dat het mogelijk was de prijzen waren verbazend goedkoop.
de tarieven waren ongelofelijk goedkoop!
Geen Minpunten
Waardering:
5.0 10.0
|
TCMN
Ik had een advertentie op internet gezien van TCMN, ik was gelijk in shock door de goedkope prijs en ik dacht ik ga het meteen proberen, Ze zijn klantvriendelijk, snel daarom ben ik nu vaste klant.
Goedkoop
.
Waardering:
5.0 10.0
|
Uitstekend verzorgd
Ik ben van Utrecht naar Den haag gerezen qua tarief niets mis mee. Ik vond het uitstekend gaan. Ik lees de berichten hier onder mij wat ik zelf ook terug herken. Ik heb gemerkt dat de taxi stipt op tijd is. Dit heb ik zelden meegemaakt. Prima zet um op !!!
Taxi was stipt
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Top Service
Ik had laatst een taxi gereserveerd bij TCMN, ze waren netjes op tijd en mijn kinderen vonden het leuk omdat ze een film mochten kijken. De taxichauffeur was klantvriendelijk en heeft mij geholpen met het in en uitladen van de bagage.
Altijd op Tijd!!!
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldige service
Het was een geweldige ervaring om met TCMN te reizen. Ik kon zelfs met de creditcard betalen in de taxi. Dit stelde ik dan zeer op prijs. In de auto was het dan ook lekker warm na een lange vakantie uit Tenerife wil je niet nog eens lang in de koud staan op Schiphol. DIt was dan ook uitstekend verzorgd.
Chauffeur netjes gekleed en de sfeer was net zo. Al met al een goede service. Ik ben tevreden met TCMN zet dit dan ook door.
Niks op aan te merken
Waardering:
5.0 10.0
|
Service
Ik ben zeer tevrede over de service van TCMN ik ga om de 6 maanden op vakantie met mijn gezin en TCMN heeft me gegevens al ik hoef alleen te bellen, dan sta ik er al in.
Uitstekende Service
?????
Waardering:
5.0 10.0
|
Boeken
Via de site www.tcmn.nl, er stond dat ik antwoord op mijn offerte binnen 12 uur kreeg, maar ik kreeg het een half uur later dat vond ik top aan TCMN.
TOP Kwaliteit
Waardering:
5.0 10.0
|
Boeken
Via de site www.tcmn.nl een rit geboekt er stond dat ik de antwoord op mijn offerte binnen 12 uur kreeg, maar ik kreeg hem een half later. Daar was ik echt blij om dat ik gewoon een taxi zonder moeite kon reserveren.
TOP Kwaliteit.
Waardering:
5.0 10.0
|
Retour Ritten
Als ik met TCMN reis dan reserveer ik gelijk ook een retour want dan weet ik zeker dat ik op tijd word opgehaald en zeker weet dat ik veilig thuis kom.
ALtijd Op Tijd
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Bedrijfsuitje
We hebben ieder maand een bedrijfsuitje, We worden opgehaald door 3 busjes van TAXI CENTRALE MIDDEN NEDERLAND. De sfeer zit er al in de taxi met leuke nummers.
Nooit misgegaan
...
Waardering:
5.0 10.0
|
Feestjes
Ik ga bijna ieder weekend uit, ik reserveer ook iedere week bij tcmn ze weten hoelaat ze mij moeten komen ophalen, en waar ze me weer kunnen vinden dan bel ik meestal een half uur van tevoren wanneer ik klaar ben, Dan loop ik gerust naar de taxi. Betaal gewoon een normale prijs en niet van die torenhoge meterprijzen.
Goed Geregeld binnen en buiten het bederijf
?
Waardering:
5.0 10.0
|
Goedkoop
Goedkoopste Taxi van Regio Utrecht. ik heb 3 x moeiteloos een taxi gereserveerd. De site is ook perfect opgericht.
- Makkelijk reserveren via de website - Als je telefonische reserveerd aardige mensen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Tevredenheid
Mijn kinderen vinden het heel fijn om met TCMN te reizen, ze mogen altijd kinderfilms kijken. En Wij hebben een goed woordje altijd met de taxichauffeurs. Ze zijn altijd op tijd, kunnen we niet van andere zegge.
Top Taxi Centrale, Fijn voor de kinderen
Ik heb verder niks toetevoegen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Taxi Centrale Midden Nederland
Ik reis al vaker met TCMN ze zijn altijd op tijd. De taxichauffeurs zijn hartstikke aardig en klantvriendelijk.
Echt Altijd op tijd
.....
Waardering:
5.0 10.0
|
Prijzen te hoog voel me opgelicht
Vandaag ritje houten naar Nieuwegein. 40 euro voel me echt opgelicht. Geen aanrader
Geen
Prijs
Waardering:
1.0 2.0
|
goed
Ik ben zeer tevrede over de service van TCMN ik ben samen met mijn dochter op vakantie geweest en we hadden een zorgeloze reis, we werden ook optijd opgehaald toen we waren geland op schiphol ik ben er echt blij mee mijn complimenten voor alle medewerkers van TCMN
Waardering:
5.0 10.0
|
GEWELDIG
Ik ben zeer tevreden met de service van TCMN, Ik heb zeer en zeker goed gereist. TCMN is mijn standaart taxi geworden! Ik raad u het aan. mijn complimenten
Waardering:
5.0 10.0
|
Uitstekend
Ik had een taxi bij TCMN betseld en ze waren netjes optijd, ik had klachten aan mijn been en ben netjes en verzorgd de auto in geholpen en eruit. Ik zat zeker comfortable en het was een fijne reis! Genoeg ruimte en goeie service. Ik raad jullie allemaal zeker TCMN aan! Top mijn complimenten
Goede service
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Fijne ervaring
Zeker een aanrader!
Stipt op tijd scherpe prijzen Kinderstoeltjes aanwezig
Waardering:
5.0 10.0
|
Top!
Meer dan wat ik had verwacht. Via de website een taxi rit geboekt kreeg kort erna een bevestiging met een klein plattegrondje.. super handig!! Nog wat email contact gehad. De emails werden snel beantwoord. Op de heenweg was de chauffeur 10 min te vroeg en bleef netjes wachten zonder extra ervoor te vragen. Op de terugweg idem dito de chauffeur belde toen wij bij de bagageband aankwamen. Dus kortom bedankt voor jullie service ik raad het zeker iedereen aan!
- Op tijd - Regelmatig contact via de mail - Telefonisch bereikbaar - Chauffeur sprak ABN en was zeer vriendelijk - Nette schone auto
Dikke tien!
Waardering:
5.0 10.0
|
fijne chauffeurs en goede service
Ik ga voor mijn werk regelmatig naar het buitenland. Ik gebruik elke keer TCMN. Goede ervaring. altijd optijd. Ik hoef geen cent uit mijn zak te betalen. Ze factureren de ritten direct door aan mijn werkgever. perfect toch!! Tot de volgende week
altijd optijd. ritten mogelijk op rekening. perfecte service
Waardering:
5.0 10.0
|
Betrouwbaar bedrijf
Ik reis al jaren met TCMN taxi. Ze zijn altijd optijd en leveren altijd goede service. Nooit slechte ervaring mee gehad. Ze hebben ook kinderzitjes. Daar ben ik wel blij om, dan kan mij kind veilig mee in de taxi.
altijd op tijd. kinderzitjes op voorraad. lage tarieven
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede taxicentrale
ik wou even melden dat ik zeer tevreden ben over jullie. Jullie verdienen een dikke 10. Chauffeur was erg aardig en hielp met mijn bagage. Ik was ruim optijd op schiphol. Voor de lage prijzen die jullie hebben, bieden jullie perfecte service. Ik ga meer gebruik van jullie maken.
chauffeur was op tijd aardige medewerkers goede service voor zo'n lage prijs
Waardering:
5.0 10.0
|
fijne wagens nette chauffeurs en stipt op tijd
Deze mensen hebben het begrepen fijne wagens nette chauffeurs en stipt op tijd met een fijne rijstijl, als ze allemaal zo werkten dan namen veel meer mensen een taxi denk ik, ik in iedergeval wel. Ik kan ze warm aanbevelen en de prijs is scherp Jullie waren optijd en bij het ophalen belden jullie direct zodra ik geland was. Ik zat zelfs nog in het vliegtuig. Het was erg fijn om dan te weten dat er direct een taxi voor je klaar staat. Dat noem ik echt service,YTC tot de volgende keer))
De prijs is scherp
Deze mensen hebben het begrepen fijne wagens nette chauffeurs en stipt op tijd met een fijne rijstijl
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Altijd Taxi(4.2/10.0)0.2km
Nieuwegein - Citadeldrift 95
WELKOM BIJ ALTIJDTAXI.NL Altijdtaxi Taxi is een (Regio) Utrechtse taxi onderneming die 7 dagen per week en 24 uur per dag tot uw dienst staat. In onze bedrijfsvoering laten wij ons drijven door de wensen van onze klanten. Wij bieden u de gewenste kwaliteit voor de best mogelijke prijs. Als jong en...meer...
Kenmerken: Luxe vervoer, Spoedzendingen, Taxiservice, Vakantievervoer, Zakelijk vervoer, ...
Soort taxi: Personenbusje, Regiotaxi, Schipholtaxi, Taxibedrijf, Taxibusje, ...
 
 
Taxi Nieuwegein Schiphol (7.8/10.0)0.6km
Nieuwegein - Sonatelaan 67
Taxi Nieuwegein Schiphol Zeer populair is onze Taxi Nieuwegein Schiphol Service: comfortabel en klantvriendelijk vervoer van uw huis of hotel naar het vliegveld en treinstation en andersom. Onze chauffeurs rijden stipt op tijd en houden rekening met de verkeersomstandigheden. Wij zorgen dat u...meer...
Kenmerken: 24 uurs taxi service, Airportservice, Directievervoer, Privetaxi, Straattaxi, ...
Soort taxi: Personenauto, Personenbusje, Schipholtaxi, Taxi, Taxibedrijf, ...
 
 
TCMN TAXI CENTRALE Midden Nederland (8.6/10.0)2.1km
Lopik - Lopikerweg Oost 210
Taxi Service Sinds onze start bieden wij u 24 uur 7 dagen per week snelle en veilige service aan tegen zeer scherpen prijzen. Wat kost een taxi naar het station? Of wat kost een taxi naar Schiphol? De antwoorden op deze vragen vindt u bij ons,bij ons kunt u online of per telefoon een taxi boeken...meer...
Kenmerken: Brengservice, Contractvervoer, Directievervoer, Privetaxi, Taxicentrale, ...
Soort taxi: Personenauto, Personenbusje
 
 
Connexxion(5.2/10.0)2.5km
Nieuwegein - Remiseweg 1A
 
 
Taxi Verbree(3.4/10.0)2.5km
Ijsselstein Ut - Poortdijk 26-28
Kenmerken: Groepsvervoer, Ziekenvervoer
 
 
Taxi Domstad 2(3.6/10.0)2.6km
Ijsselstein Ut - Hazenveld 36
Kenmerken: Contractvervoer, Directievervoer, Privetaxi, Trouwauto, Zakelijk vervoer, ...
Soort taxi: Personenauto
 
 
Taxi Service IJsselstein(4.0/10.0)3.2km
Ijsselstein Ut - Dissel 38
Taxi Service IJsselstein HET taxibedrijf voor de regio IJsselstein / Nieuwegein / Houten / Vianen eo.Altijd "De Beste Prijs"voor het beste product !!!Laagsteprijs garantie, bel vrijblijvend voor een aanvraag van een onze producten. * BEL : 030-6365220...meer...
Kenmerken: Contractvervoer, Luxe vervoer, Spoedzendingen, Vakantievervoer, Ziekenvervoer, ...
Soort taxi: Personenauto, Personenbusje
 
 
Taxi Utrecht AktieTaxi 030-2040600(3.4/10.0)4.5km
Utrecht - Filipijnen 58
Welkom bij AktieTaxi Welkom op de website van AktieTaxi, een jong en opvallend taxibedrijf uit Regio Utrecht. Wij doen ons uiterste best om u een uitstekende service te verlenen.Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Ik zou u graag willen uitnodigen voor een plezierige rit in een...meer...
Kenmerken: Express vervoer, Spoedzendingen, Taxi Schiphol, Taxibus, Ziekenvervoer, ...
Soort taxi: Personenauto, Personenbusje
 
 

Plaatsen in de buurt

De Meern - Houten - Ijsselstein Ut - Linschoten - Lopik - Maarssen - Montfoort - Utrecht - Vleuten - Zeist